396

سلااااام نماز روزه هاتون قبول باشه دستور این گوشفیل به مواد زیادی احتیاج نداره، خمیرش استراحت زیادی نمیخواد و تخم مرغ هم نداردو از همه مهم تر خیلی ترد هست و بعد از نگهداری داخل یخچال هم کرانچی و ترد می مونه. به همه نکات داخل فیلم و کپشن دقت کنین. نکته : 1- برای تهیه شربت اول آب و شکر را روی شعله کوچک گاز با حرارت خیلی کم بذارید (در حد گرم شد آب و شکر ) و مدام هم بزنید تا شکر حل بشه(آب اصلاااااا نباید جوش بزند) 2-وقتی شکر حل شد دیگر اصلااااا هم نزنید و شعله گاز را بیشتر کنید تا به جوش بیاد 3-وقتی جوش اومد سریع بلافاصله گلوکز و ابلیمو را اضافه کنین و در حئ حل شدن مواد هم بزنید و سپس شعله را کم کنید تا با حرارت خیلی کم بجوشد(به میزان جوش های داخل تصویر دقت کنین) 4- تقریبا 55 دقیقه با این حرارت کم باید بجوشد( دقت کنین اگر حرارت بالا باشد شربت زود غلیظ شده و بعدا زود شکرک میزند) و در این مدت اصلا هم نزنید تا شکرک نزند 5- در این مدت حتما با اب جوش دیواره ظرف را تمیز کنین 6- ده دقیقه اخر زعفران و گلاب را اضافه کنین 7- بعد این مدت مقداری شربت در ظرفی ریخته و 5 دقیقه در یخچال بذارید اگر به غلظت تصویر رسید شربت را در ظرف دیگر انتقال دهید تا در دما محیط خنک شود و بعد از خنک شدن در ظرف را حتما بگذارید 8-حتما آب را کم کم اضافه کنید بسته به نوع آرد آب کمتر یا بیشتری لازم داره مثلا برا آردی که من استفاده کردم 1/3 از نصف لیوان آبی که تو فیلم ذکر شده اضافه اومد پس حتما دقت کنین که خمیرتون شل یا خیلی سفت نباشه و همین که خمیر یکدستی مثل فیلم بدست اومد کافیه 9-خمیر را زیاد نازک پهن نکنین چون پف نمیکنه و همچنین زیاد هم ضخیم نباشه چون بازم پف نمیکنه 10-گوشفیل ها رو حتما توی روغن داغ داغ بندازید وگرنه پف نمیکنند و مدام روی آنها با قاشق روغن داغ بریزید تا پف کنند. برای دیدن آموزش های بیشتر پیجمون رو دنبال کنید.

.