ترفند

گوشفیل فوری و سه سوته | بسیار ترد | با 4 قلم مواد

سلااااام نماز روزه هاتون قبول باشه دستور این گوشفیل به مواد زیادی احتیاج نداره، خمیرش استراحت زیادی نمیخواد و تخم مرغ هم نداردو از همه مهم تر خیلی ترد هست و بعد از نگهداری داخل یخچال هم کرانچی و ترد می مونه. به همه نکات داخل فیلم و کپشن دقت کنین. نکته : 1- برای تهیه شربت اول آب و شکر را روی شعله کوچک گاز با حرارت خیلی کم بذارید (در حد گرم شد آب و شکر ) و مدام هم بزنید تا شکر حل بشه(آب اصلاااااا نباید جوش بزند) 2-وقتی شکر حل شد دیگر اصلااااا هم نزنید و شعله گاز را بیشتر کنید تا به جوش بیاد 3-وقتی جوش اومد سریع بلافاصله گلوکز و ابلیمو را اضافه کنین و در حئ حل شدن مواد هم بزنید و سپس شعله را کم کنید تا با حرارت خیلی کم بجوشد(به میزان جوش های داخل تصویر دقت کنین) 4- تقریبا 55 دقیقه با این حرارت کم باید بجوشد( دقت کنین اگر حرارت بالا باشد شربت زود غلیظ شده و بعدا زود شکرک میزند) و در این مدت اصلا هم نزنید تا شکرک نزند 5- در این مدت حتما با اب جوش دیواره ظرف را تمیز کنین 6- ده دقیقه اخر زعفران و گلاب را اضافه کنین 7- بعد این مدت مقداری شربت در ظرفی ریخته و 5 دقیقه در یخچال بذارید اگر به غلظت تصویر رسید شربت را در ظرف دیگر انتقال دهید تا در دما محیط خنک شود و بعد از خنک شدن در ظرف را حتما بگذارید 8-حتما آب را کم کم اضافه کنید بسته به نوع آرد آب کمتر یا بیشتری لازم داره مثلا برا آردی که من استفاده کردم 1/3 از نصف لیوان آبی که تو فیلم ذکر شده اضافه اومد پس حتما دقت کنین که خمیرتون شل یا خیلی سفت نباشه و همین که خمیر یکدستی مثل فیلم بدست اومد کافیه 9-خمیر را زیاد نازک پهن نکنین چون پف نمیکنه و همچنین زیاد هم ضخیم نباشه چون بازم پف نمیکنه 10-گوشفیل ها رو حتما توی روغن داغ داغ بندازید وگرنه پف نمیکنند و مدام روی آنها با قاشق روغن داغ بریزید تا پف کنند. برای دیدن آموزش های بیشتر پیجمون رو دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا